22.18


Säger godnatt med den här i magen.


13.55

Kom precis hem från min kusin lina och världens finaste Isac! Om 30 min ska jag och Victor hälsa på hos min faster, så nu ska jag baka ihop en äppelpaj! 
                                                                                                                

                                                                                                         

we were always just that close


Jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant.

Klockan är 12.30 och jag sitter och äter Marabou digistive till frukost.. bra start på dagen. Igår var jag,Elin, Ida och Emelie hos dessan och åt middag. Jag och Dessan åt förrätt tillsammans och sen kom de andra lagom till varmrätten, hehe. Någongång runt 22 så bestämde vi oss för att åka till mig. Jag trodde det skulle bli fullrulle men det blev en skräckfilm i soffan istället. A Nightmare on Elm street, hyffsat äcklig film. När klockan började närma sig 02.00 så skjutsade jag hem Elin och Dessan så de slapp ligga och trycka i soffan.
Klockan fyra så vaknade jag och Victor samtidigt av en smäll och att regnet dundrade mot fönstret.. tror ingen missade ovädret. Jag brukar tycka att det är lite mysigt med åska och blixtar men inatt blev det lite obehagligt.

Snart ska jag fixa iordning lite lunch åt oss och senare på eftermiddagen så bär det av mot Katrineholm. City har bortamatch och jag hoppas att Elin är på plats där när jag anländer!


Lips that felt just like the inside of a rose


Ligger i soffan och smälter maten. När jag kom hem från jobbet vid 20.00 hade Victor gjort i ordning mat, så de var bara sätta sig i soffan och njuta. I förrgår åt vi middag på Akropolis, som alltid tar jag deras löksoppa och Black and white eftersom de är så sjuuukt gott. Imorgon blir det jobb till 13, mat hos pappa, se uniteds match och sedan mysa med mysiga tjejer! Bra lördag helt enkelt.

Är faktiskt himla avundsjuk på Hanna,Linn, Frida och Petra som är i Spanien! Hoppas at ni har det bäst!

Nu vill jag att nedladdningen av Sanctum ska bli klar så att jag och älskling kan lägga oss i sängen och kika på den.

Puss och kram

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor.


¥

Jag var ju ute i skogen igen och plockade svamp med mamma igår! Nu ska ni får se lite mer svampbilder haha!

 
 
Igår hade vi med oss äggmackor! Så när vi hade gått i ungefär 1,5 timma så fikade vi på en sten och vilade benen. Sjukt mysigt!
När jag kom hem och hade duschat så bad jag Victor undersöka min kropp efter fästingar.. Fick lite panik när han hittade en äcklig jävla fästing som satt på ryggen!! Känns fortfarande som att det kryper på hela kroppen. usch.


gull

Igår såg jag och älsklingen filmen Water for elephants. Victor somnade efter 30 min men jag hade inget jobb att gå upp tidigt till så jag låg vaken och  tittade på hela. Jag tyckte filmen var himla fin och bra. Robban var ju inte direkt ful heller...


,


Because there ain`t

Sitter och väntar på lite fina flickor som ska jag ska tillbringa kvällen med. Vi börjar hos mig och sen får vi se vart vi tar vägen.. de beror lite på vädret. Hur som helst vet jag att det kommer bli en tokbra kväll!

!

Har fått dille på Hunter stövlar! I det här vädret är ett par gummistövlar det enda jag vill ha på fötterna!



Tänker allt beställa ett par.
Men nu, ner mot stan och kika runt lite. Senare hoppas jag på en kuuuul kvälll!


It falls

  Regnet bara vräker ner utanför och om 30 minuter börjar Citys match. Idag möter de Konyaspor hemma på Tunavallen. När jag var och såg bortamatchen mot Konyaspor så ville en upprörd och galen man ta itu med domarna efter matchen. När domarna lämnade planen och var påväg mot omklädningsrummen kom mannen rusande och försökte slå huvuddomaren. Som tur var, var det många som såg vad som höll på att hända och sprang mot domarna för att skydda dom. Den galna mannen var riktigt stor så det var tur att han inte fick tag på dom ordentligt. Då hade det förmodligen inte blivit mycket kvar av domaren. Mannen han såklart dra därifrån innan polisen var på plats. Idiot. 

Nu har jag ätit upp alla hallon som jag haft brevid mig, så det är dags att ta på sig lite kläder och bege sig mot Tunavallen i regnet.
Hoppas att City vinner ikväll så de får 3 poäng och jag en glad pojkvän efter matchen.

 


-


Happy

Grattis på till min underbara pappa som jag älskar så mycket!!

               

Ska bara vänta på att äppelpajen som är i ugnen ska bli klar, sen ska jag åka till pappa och fira honom! puss

Black trumpet

Hallå där! Jag har precis ätit middag men det är mitt första mål mat för idag så känns lite som lunch..
Idag var jag och mamma och plockade svamp. Jag tycker det är jättemysigt att gå i skogen och plocka svamp haha. Jag, mamma och min mormor gjorde det alltid när jag var mindre. Först går man ett tag sen sätter man sig på en sten och äter äggmackor, mums! Idag han vi tyvärr inte med några äggmackor så vi gick raka vägen till vårt lilla svampställe, men det var väldigt mycket svamp som fortfarande inte vuxit till sig ordentligt, så vi lät de vara kvar tills nästa gång vi går dit. Hoppas bara att ingen annan har varit där då haha.
Efter skogen så var jag och fixade present tilll min kära pappa som fyller år imorgon!
Men nu måste jag börja göra iordning mig för klockan 18 börjar jag jobba. Jag slutar kl 22 så det är inget långt pass idag men de ville att jag skulle få vara med och se hur det går till när man stänger för dagen. Innan jobbet måste jag bara svänga förbi hos Victors mormor och ta med mig lite äpplen från hennes äppelträd. Äpplena är slut här hemma och dom är så himla goda så passar på nu när jag ändå ska förbi där och tar med mig några.

Jobb 9-17.30

En ganska lång dag på jobbet idag! Har precis ätit lunch, känns bra att äta kl 11 istället för klockan 10. Lunch kl 10 känns lite tidigt.. Men det funkar annars. Nu väntar två timmar i kassan och sen bli det några timmar i kundtjänst. Det ska bli skojj! Puss

yeah

Även idag har jag en ledig dag från jobbet, men jag har trots allt jobbat hela helgen. I lördags var mina föräldrar och jag och Victor utbjudna till Eva och Bosses (Victors föräldar) nya sommarhus. Det är så himla mysigt där! Vi satt på balkongen eller vad man ska kalla det, hela kvällen och hade det underbart. Jag och Victor tog även båten ut och tittade på alla fina hus som ligger vid vattnet i Ängsholmen.
Idag på min lediga dag så har jag hittils gått en sväng till först spa källan. Både jag och Victor har varsit presentkort där så jag gick dit för att höra om man kan göra behandlingarna tillsammans, det är ju mycket mysigare. Sen gick jag till bibloteket och fixade ett lånekort och lånade sen tre stycken engelska böcker. Så nu ska jag ta och bli bra på engelska!!
Ikväll hoppas jag på att få mysa med Elin, det var längesen! pusss


Ledig dag.

Ligger just nu i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Idag är jag ledig från jobbet på Coop idag och det är väldigt skönt då jag jobbade i Vilsta fram till midnatt igår. Alan Jacksson, en amerikansk countrysångare spelade där och stället kryllade av cowboys och ölflaskor. Det regnade gaaanska så jättemycket så "golvet" i tältet jag stod i var en enda stor vattenpöl. Cowboysen var både hungirga och törstiga så vad ska man göra.. det var bara att simma till kylskåpen och så vidare till grillen. Nemen sju timmar med dränkta fötter i converse kändes i duschen när jag kom hem kan jag säga.
Jag vaknade inte förns vid 11.30 idag så jag fick iallafall sova ut efter gårdagen. Jag tänkte snart gå ut och röra lite på mig och sen ska det handlas och lagas mat, men först ska jag hänga tvätt.. haha shit.

RSS 2.0