Vafaaan

Jag känner mig sjuk. Jag tror jag vägrar. Jag var ju nyss sjuk?!
Kan någon komma och tvätta åt mig imorgonbitti? Snälla.
Jag hoppas verkligen att de är imorgon jag ska tvätta, så jag inte går upp i onödan..

Såhär kul har jag nedbäddad i soffan just nu..


27:e December

Ikväll bjöd jag mig själv på lasagne här hemma. Men inte vilken lasagne som helst, utan en nyttig jävel.
Istället för en fet ostsås så blandade jag keso och spenat som jag varvade mellan köttfärsen och plattorna.
Det blev mumma faktiskt.
Nu slog jag på "Min stora gala". Eric saade kör sitt nummer, men va tusan, killen kan ju inte sjunga. Funkar ju att titta på men tyst borde han vara.


-

Ibland kan jag tycka att de är hur skönt som helst att bara vara för mig själv.
Men jag ska säga er en sak, just nu avskyr jag det.
Fan för att vara själv.
Inte är det något bra på tv heller. Pirates of the caribbean är inte min favo, så de blir väl att lida sig igenom en romantisk komedi från 2002 sen kl 20. Jäklar va kul.
Imorgon kommer ialf Hanna hem!! Sen stannar hon förhoppningsvis till den 20:e, jävlar va glad jag blev nu. Här vänder de snabbt.
Men nu blev jag återigen lite deppig när jag slängde en blick över bordet där fortfarande gårdagens pizzakartonger och colaburkar står kvar.
Måste städa.


Whoop whoop

Idag har jag och min kära mor och far haft vår lilla julafton tillsammans. Vi började med middag på akropolis för att sen gå hem till mamma och äta skinkmacka, öppna julklappar och hoppas på vinster framför bingolottos uppesittarkväll! Inga vinster blev de..men mysigt ändå!:)
Nu ligger jag i min säng hos mamma och ska försöka sova. Mysigare att vakna upp med julfrukost hos mamma än ensam i sin egna lya.
Godnatt och god jul. Puss


23 December

De är alltså Dan före doppardan.
Såg precis att en som jobbar på sjukhuset skrev hur ont det gör att se massa äldre sitta i sin ensamhet på sina rum, nu när de är jul och allt.
Och jag får fan ont i magen av bara tanken på hur många fler människor som också sitter ensamma eller som tycker julen är ett helvete. Jag vill bara krama allihopa.
Idag när jag gick förbi café amarant så stod de en gubbe där som precis fått sitt kaffe och smörgås på en bricka. När gubben sedan skulle gå till sitt bord så skakade han så mycket så kaffet skvätte och skvimpade över hela brickan. Jag hjälpte han till bordet osv. Men där satt han sen för sig själv.. Fy va sorgligt.
Jag vet inte vad det är, men jag vill bara krama alla söta gubbar och gummor. Haha. Och om jag nu kunde så hade jag hälsat på alla som är ensamma eller bjudit hem alla på fika eller köpt julklappar till alla barn som inte får några osv. Men nu hoppas jag iaf att alla får en god jul!!
Puss och kram


22 December

Sitter och har en sen lunch på solopasta.
De är bara jag som gäst här och jäklar va skönt de är att de endast är thai-pling -plong musik som man hör.
Snart kommer mamma ner och gör mig sällis på stan. Go kväll.


20 December

 

Sovdags

Det snurrar i mitt huvud, alla möjliga tankar flyger runt där inne. De är stressigt på jobbet och efter jobbet ska saker hinnas med. Men jag hinner inte med allt jag behöver göra. Hur irriterande är de inte när man sen ska sova, men inte kan, för de enda man tänker på alla saker som inte gjort men måste som behöver göras??!
Mitt huvud sprängs.


12 December


Bästa idag:

De går inte att beskriva vad jag längtat efter den här stunden idag.
Jag sitter i soffan med mina mintgröna mjukisbyxor med jordgubbar på, som är de fulaste men såklart skönaste byxorna jag har! Tallriken i knät med maten som är redo att ätas, mjölken på bordet så jag efter första tuggan bara kan klunka direkt ut paketet. Är de inte underbart?!

Mina ben värker efter ett aningen stressat arbetspass, de känns ju att julafton närmar sig. Men imorgon är de torsdag, vilket betyder att vi kan tjata om hur glada vi är över att de är redan är fredag dagen eftet. woho.

RSS 2.0