Godnatt

Först har jag skrivit ett inlägg om att jag får ångest av alla som springer mil och äter keso varje dag. Det raderade jag. Sen skrev jag om att det var jävligt mycket på jobbet och att det var fel på ventilationen och att jag därmed lökade som en gris. Det raderade jag också.


Jordgubbar & kesella

Snart kommer frida hit och så ska vi glida ner och träna. Känner mig verkligen taggad för att komma igång med träningen igen✌


Vilken underbar dag

Till en skön sovmorgon till 11. Jag har haft en sån jävla träningsvärk sen jag och Frida tränade i torsdags. Det är verkligen smärta, jag kan inte vrida mig i sängen och knappt sätta upp håret osv. Så imorgon hoppas jag att det är bättre så jag kan jobba ordentligt. Hur som så träffade jag Elin och Lovisa på cafe kaka kl 12 och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist. För att sedan sätta oss i solen på café smak och fika. Bra dag helt enkelt och nu har jag precis ätit mig mätt hemma hos pappa, som bjöd på kött och pommes. Fyfan va jag ska försöka träna imorgon med Frida!


No strings attached

Och sushi. Ändå bra kväll.


Lördag

Gick upp tidigt imorse för att göra mig i ordning för 80-års kalas! Min morfar fyller nämligen men tyvärr är han dålig och kunde inte närvara, men fick iallafall gratta han på sjukhuset. Lilla morfar.
Sen åkte jag och mamma och tittade på hundvalpar. Världens sötaste!! Nu är dom bara 2 veckor och har precis öppnat ögonen men vi ska tillbaka snart igen när dom börjat gå. Så får vi se vad som händer:))
Vad ska jag göra med kvällen då..
För de första måste jag bestämma vad jag ska äta, men att laga något är uteslutet och inte är jag sugen på något speciellt. Sjukt tråkigt att äta själv!


Wooop

Har precis kommit hem från en trevlig middag på kalas med mina kära arbetskollegor och Emelie:)
Så sjukt skönt att det är fredag!!

https://cdn2.cdnme.se/2521344/6-3/pic_5143a0a8ddf2b363d3cb394d.jpg" class="image">


Fredag imorgon!

Och jag blir så glad. Tänk att vakna upp och det är fredag.
Jag hade tänkt lägga mig tidigt ikväll men icke. Samtalade med hannie, vilket såklart inte gjorde något. Bara skönt att höra hennes röst!
Idag har jag för tusan tränat, var ju ett par månader sen sist. Ett skivstångspass med Frida och jag kunde knappt gå hem. Hela kroppen skakade och att tvätta håret efter var inte det lättaste. Jag darrar så fort jag rör mig!!
Men nu är jag igång iaf:) nu lär jag iaf somna gott.
Godnatt.


13 mars

Har sånt jäkla sug efter choklad och fettiga grejjer, hela tiden.
Efter jag ätit upp min lunch på jobbet idag så kunde jag inte tänka på något annat än choklad. Så jag sprang upp och köpte en chokladboll och Marabou och tryckte sedan i mig allt. Efter jobbet så lagade Frida kebab och pommes åt mig och Hanna. Hur gott var inte de då..
Nu ska jag sova och jag längtar tills jag ska äta något gott på lunchen imorgon också.


11 mars

Det har minsann gått ett tag sen jag skrev sist. Förra inlägget var ju från Bangkok och de kan man ju önska att det här också var..
Just nu ligger jag och tittar på kändishoppet.. Helt okej tisdagstv. Till middag blev de lax och potatis, så ni vet liksom.
Imorgon väntar 8 timmars jobb igen men efter jobbet så hämtar Hanna l upp mig och Frida. Sen blir de middag hos Frida och massa mys.
Hörs imorgon, hehe.


RSS 2.0