Fredaaag

Ligger i sängen och somnar vilken sekund som helst. Idag gick jag upp 05.30..05.30 helt sjukt. Tänkte att jag skulle hinna äta frukost innan pulsen 06.45, och det hann jag. Hehe. Jag var faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara och piggare blev jag när jag såg att det var sol ute. Efter att ha kört pulsen och några varv på löpbandet så gick jag hem och sov lite innan jag började jobba. Tiden på jobbet gick ovanligt fort.. Kan de varit för att jag visste vad som väntade när jag kom hem? En fet pizza, en fet hamburgare med corner dipp och en fet godispåse! Fyfan. Magen spricker just nu. Skönt att jag hinner träna innan jobbet imorgon med!
Godnatt.


Skönt att jag äntligen tränade idag! Imorgon är det fotbollsträning som jag faktiskt ser fram emot lite och att jag är ledig imorgon är ännu bättre. Ska ta och besöka forever ändå och så kanske de blir en lunch med pappa på stan. Skönt att inte ha något riktigt planerat. Nu ska jag lägga mig i sängen, så jag orkar upp till.. någonting imorgon.


Misss

Ligger och läser min saknade lovis blogg! Har varit alldeles för dålig på det!!!! Ska läsa den varje dag nu. Blir så avundsjuk på allt kul ni har för er där borta och jag känner hur mycket jag saknar dig lovis!! Finaste Lovisa.


Breakfast

Sitter alltså här och äter frukost. Havregrynsgröt med linfrön och frysta bär, gillar det faktiskt! Börjar jobba kl 12 och slutar 17.30 så det blir en skön dag idag. Pulsen jag tänkte köra ikväll börjar 18, så det blir att skynda! Hade tänkt köra ett pass nu på morgonen men sömnen tar alltid över!! Likadant igår, jag skulle vila lite efter jobbet kl fyra men det blev ingen liten vila.. Trots att jag ställt larm så vaknade jag inte förräns kl sju, jippie jättebra. Har ju bara mig själv att skylla.. Så från nu ska jag sköta träningen och sluta äta godis på jobbet!! Det ligger godis i Kundservice varje dag och jag lovar mig själv innan jag kommer dit att inte äta.. Men efter några timmar så står jag där ändå!! Haha fyfan. Usch måste skärpa mig nu! Nehe dags att göra sig iordning.


New day

Idag har jag varit i Västerås igen, med pappa. Hem kom jag med en kista som jag ska ha som soffbord och ett köksbord! ihhhh det börjar närma dig flytt och det är skönt att jag har fått saker gjorda. I Västerås lyckades jag starta om mobilen och inte slog jag rätt pin-kod på tre försök.. Så fick bli ett besök på telia idag också! Väl på stan gick jag in i den nya inredningsbutiken " in & finn" tror jag den heter.. Köpte lite bra att ha saker där:) nu är det dags för fotbollsträning! Wish me luck


Let's dance

Fyfaaaaan va Anton Hysén är braaa!! Blir nästan tårögd!


Fredag!!

Det känns bra att det är fredag idag, även fast jag ska jobba hela helgen..
Igår var jag ledig från jobbet så jag passade på att ta en sväng på tunapark och luncha med Hanna på hennes rast. Jeans var jag ute efter och två par kom jag hem med, så det var inte så dumt!
Framåt kvällen blev en tur till Västerås för att kika på soffbord och matbord. Jag vet inte varför men jag har fastnat för att ha en kista som soffbord. Jag tror iallafall att det kan bli fint och igår hittade jag en som förmodligen följer med mig hem på söndag.
Nu är det dags för jobb!


Kan.inte.gå.

Har så sjukt ont i kroppen sen matchen i måndags. Jag har haft en sån här idiotisk träningsvärk en gång tidigare och det var när vi i United tränade nere i brottarsalen i sporthallen med en sträng brottartränare.. Ingen i laget kunde gå normalt på flera dagar! Och nu är jag där igen. Jag tror inte att det kan bli värre än vad det var igår, men annars brukar det ju bli som värst två dagar efter.
Igår var jag ledig från jobbet, så pappa och jag tog en indisk lunch, smakade väl helt okej. Sen gick jag upp till min kusin och pussade på Isac, och efter det drog Hanna med mig till Spicy och sporthallen för att se på Guif. Bra dag helt enkelt!
Nu är det det dags för jobb!


match

Måste börja med att tacka Emelie och Frida för en toppenkväll i lördags! Gårdagen var väll inte lika kul kanske.. kämpade mig genom ett arbetspass från 11.30 - 19.30.. sen åkte jag hem och tryckte i mig Max för att sedan sova!
Och idag så ska jag göra något som jag inte gjort på över ett år.. jag ska spela match!fotbollsmatch! Jag har inte ens rört en fotboll på mer än ett år och nu är det match som gäller! Det visar väl sig om man kommer levande därifrån..eller om motspelarna inte åker därifrån med brutna ben. Det är inte helt omöjligt att jag missar bollen när jag sparkar.
Nemen nu ska jag väl börja ladda inför matchen hehe..


...

Börjar äntligen må bättre efter att ha legat inne och varit sjuk sen i lördags. Orken i kroppen har kommit tillbaka så idag har jag städat och förhoppningsvis vädrat ur alla baciller! Nu är de bara halsontet som ska bort, så tänkte fixa mig en kopp te strax.
Ikväll ska jag och mor min till lägenheten för att mäta och planera! Bara 1 månad kvar nuu!!


RSS 2.0