31 Maj

Hur kan det redan vara fredag imorgon?! Förstår inte riktigt vart alla dagar tar vägen..
Nu är det iallafall dags att sova för imorgon är det dags för jobb och klassträff. Vi som gick tillsammans i 1-2:an på Lundby ska träffas hemma hos Ulla, som var vår lärare då. Det kan nog bli riktigt kul. 
Annars är jag ledig hela helgen + måndag och tisdag. Så jag passade på att boka in klipp och färgning av håret hos Emelie och en ansiktsbehandling på Carino. 
Godnatt ♥ 


.


!!

Jag har haft en riktigt bra helg!! Den har verkligen varit så himla skön och bra. Ni ska få ta del av den i bilder här nedanför. Jag tog ledigt från jobbet i fredags och det tack vare simon som ställde upp och jobbade. Jag ska bara berätta lite kort om vad som hänt. I Fredags då så började jag med tidigt pass på forever med petra och patricia. När carro var klar i skolan så åkte hon och jag hem till henne och låg vid poolen hela dagen (åh vad jag älskar värme). På kvällen mötte vi upp Linn och Hanna för en middag på Le Grand som sedan blev en mycket rolig utekväll.
På lördagen spenderade jag eftermiddagen i solen på stan med mamma. Vi satt oss ner och drack och åt samtidigt som vi kikade på allt folk i pridefestivalen. Kvällen skulle ha blivit en grillkväll hos Linn men det blev en middag på grappa istället och ett besök på brasseriet.
Igår var det ju morsdag så jag,mamma och pappa tog en lunch på Mary´s osv. Igårkväll var det match mot Vingåker och vi vann med 5-2! jävligt skönt det med. Sådrja, de va det=)

(Godaste salladen som carros mamma gjorde)













23 Maj

Kan man säga att sommaren har börjat? Jag har iallafall längtat efter dessa varma dagar!! Och jag ber till någon att den här sommaren blir varm och solig, så löser sig resten. Idag innan jobbet åkte jag till pappa för att lägga mig på hans balkong och sola. Det var så skööönt så jag tänker ta mig dit innan jobbet imorgon också. Jag har visserligen några gårdar utanför som man kan lägga sig på men än känner jag mig inte riktigt hemma här..
Efter jobbet så tog jag på mig träningskläder och började gå och efter ett tag kom carro och gjorde sällskap. Det blev nästan en två timmars promenad och det behövdes. Innan jag gick upp till mig stannade jag och köpte jordgubbar och blåbär. Jag hade tur och fick den sista jordgubbslådan annars hade jag blivit blöt i ögat. Så min middag ikväll blev frukten och en matlåda till jobbet får helt enkelt bli från frysen. Lite jobbigt att inte ha någon som har maten klar när man kommer hem hehe.
Nu är det strax dags för sängen så man orkar upp imorgon, pusss


Söndag

Klockan är mycket och det är dags att sova. Får skriva mer om helgen imorgon. Idag tog jag och Carro en mysig lunch på café kaka i solen! Himla mysigt:)


kosläpp

Jag förstår om ni väntat på att få höra om kosläppet! hehe
Det började iallafall med att vi fick stå i bilkö i ca 30 min.. för det var sjuuukt mycket folk som ville se kossor.
Men så fort vi kom ur bilen så tog vi plats längs staketet och så kom kossorna springandes. Glada och gulliga var dom, så det var helt klart värt väntan. När de sprungit av sig så bjöds det på mjölk och bullar i solen. Så det blev en jättemysig förmiddag på Womtorps gård.






mamma, moster och Helna...


+

Sitter och väntar på att Frida ska ringa och säga att de är redo att beställa spicy. Ikväll blir det lite mat och dryck hos Bea med fint sällskap. Himlajättetrevligt! Får se vart kvällen slutar!
Jag och Carro körde Bodypump imorse och sen dess har jag bara försökt mig på att få lite sol på kroppen.
Imorgon ska jag och mamma och några till åka och titta på kosläpp, haha. Jag har aldrig gjort det förr, men jag har faktiskt längtat! Man tittar alltså på när kossorna får komma ut på det gröna gräset för första gången i år och de blir så glada så att de hoppar och skuttar=D.


fredag

Igår började dagen med pulsen. Jag, Petra och Hanna var det som tog sig upp mitt i natten och kämpade! Efter träningen tyckte vi att vi förtjänade en riktig frukost, så vi duschade snabbt och träffades utanför Bolinder hotell. Gott var det!!!
Sen åkte jag med mamma och handlade saker till lägenheten.
Sen kom Carro och vi lagade fajitas.
Vi blev mätta och så åkte vi till vallen och såg city-vsk.
City förlorade.
Det blev bråk mellan de båda lagens supportrar och nyfiken som man är stod jag och tittade på idioterna. Hur töntigt är det inte att slåss?


Irri

Sitter och tittar på Guif och väntar att venezia ska komma med mat! Varför erbjuder man hemkörning om man inte hittar i stan??!


Torsdag

Åh va skönt att är sol nu innan jag börjar jobba! Sitter just nu på balkongen och njuter av varje sekund. För det ska ju bli regn, snö och kallt de kommande dagarna..?? Orkar inte.
Igår när jag svängde förbi hemma hos mig ( känns skumt att säga hemma hos mig ) så såg jag att jag att de satt upp mitt namn utanför dörren! Glad blev jag men konstigt kändes det!
Jag sprang ner till subway medan pappa höll koll på soffbilen. Så en subwaymacka blev min första måltid vid köksbordet i min ensamhet.. Hehe.
Sen kom soffan och nu står den på plats! Lite trångt blev det men det kommer funka:)
Igår kväll hade jag tillsist match mot kvicksund. Vi vann med 3-1 och det var så jävla skönt!! ska inte skriva fula saker här..
Nu ska jag sola det sista och sen till jobbet. Men sen är jag ledig i helgen! Jiiiipie.


Flytt

Okej jag har varit världens sämsta på att skriva de senaste dagarna. Men det har varit fullt upp hela tiden. I tisdags drog vi upp till Stockholm för att hämta min säng, sen var vi i lägenheten och skruvade hela kvällen. Vi avslutade med american pizza vid det nya köksbordet. Myspys. Så nu börjar det lika något!


Wihooo

Nu kommer soffan!!


RSS 2.0