top model

Första pausen i första avsnittet av top model sverige!! Ogillar redan zlatantjejen.

Friday

Sjuuuuukt skönt att ha träningen avklarad för dagen! Tvekade imorse, sängen eller träna? Bra val av mig och väl på forever stod Lina där och jag fick sällis=) Nu ska jag strax kila till bilen och sedan jobba till 19. Ikväll blir det myspys hos Petra, hoppas dagen går fort idag!


Bedtime

Ligger faktiskt i sängen.. Halv tio liksom. Men imorgon 6.45 står jag redo för ett pulspass.. Så det är lika bra att jag somnar skapligt annars kommer jag aldrig komma upp till det..


I know I shouldn't

Vad har jag för vettigt att skriva egenligen? inte mycket faktiskt. I veckan följde Hanna med mig till västerås. Jag ville så gärna ha jackan från Monroe, men den får dom inte in i fler storlekar så det fick bli en från boomerang. gillar den med.
 
eller vad säger ni?

I lördags fyllde min underbara Elin år!!! Vi firade henne men efter att ha skjutsat ner de till stan så blev det sängen för min del. Jobb hela helgen men imorgon är jag ledig. Så imorgon ska jag hänga lite på forever. Planerar att köra ett morgon och ett kvällspass och frammåt kvällen blir det middag hos mammsen.

Saturday

Jag är ledig från jobbet enda tills på onsdag och jag njuter av att kunna sova ut och planera vad jag vill göra om dagarna. Igår tog jag och mamma en sväng till Stockholm! Himla mys hade vi och lite saker fick jag med mig hem. Mest av allt ville jag komma hem med en vinterjacka men den fanns såklart inte kvar i min storlek. Fan.
Närmare kvällen var vi en massa flickor hos Frida, för att sedan hoppa in i taxin mot brasseriet. Jag hade en kul kväll med mina vänner och det kändes av lite grann i morse..
Idag har jag umgåtts med hanna! Vi tog en lunch på spicy och sedan babblade vi på hos Tobias. Myspys.
Nu är dags att försöka somna. Imorgon ska ett kort på forever inskaffas och sedan träffa eliiiin som jag saknat massor!!


Work it

Sååååådär, 40 minuter blev det. Jag måste komma ihåg att det är skönt så fort man kommer iväg och sen rullar ju bara stegen på. Nu ska jag slappppa i soffan. Puss


Tordag

Sitter i soffan och äter lite soya yoghurt,mina fötter värker efter att ha jobbat från 7.30 till 16 idag och på tvn rullar mitt favo program Nat Geo Wild hehe. Jag funderar på om jag ta mig en pw innan det blir middag eller ligga kvar i soffan...Ne jag ska fan ta på mig träningskläderna och vägra se ut som 45 innan jag blir 25! Jag menar, väljer jag soffan i några år till så går det bara utför..!! Hejs


RSS 2.0