💋

Avslutar den hÀr dagen med en fruktsallad och boken Gömda, i sÀngen.


Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number,so call me, maybe?


Zzz

Mysig lunch med pappa och en sjukt god nachotallrik! Hade tÀnkt att köra pulsen klockan fem idag men somnade pÄ balkongen och nÀr det blev kallt dÀrute sÄ la jag mig direkt i soffan med tjockjacka och mössa, dÄ var klockan bara 16... vaknade inte förens mamma ringde vid 18..! Det betyder att imorgon blir det hÄrdtrÀning!!
Nu vÀntar det middag hemma hos mamma. puss




This is not a drive by

NÀr man vÀl Àr ledig och kan sitta ute och mysa i solen, dÄ Àr det ingen jÀvla sol!! och inte Àr det varmt heller.
SÄ nu blir dagen inte riktigt som jag tÀnkt mig. Jag ska iallafall börja göra mig iordning och trÀffa pappa pÄ stan för en lunch pÄ papas tapas.




vill ha sommar.

Work work work

Äntligen hemma!! Började jobba klockan tolv och skulle ha slutat halv sex men imorse ringde de och frĂ„gade om jag kunde vara kvar till 22 istĂ€llet. Skönt att jag drog mig upp och trĂ€nade imorse iallafall, sĂ„ jag hade det gjort. Jag Ă€r inte sĂ„ bra pĂ„ att gĂ„ upp pĂ„ morgnarna, utan snoozar cirka tvĂ„ timmar... Men imorgon ska jag försöka vara lika duktig som imorse. Nu blir de hopp i sĂ€ng.


Work

Har ingen ork i kroppen idag!! Just nu har jag rast och dricker varm choklad för att fÄ lite socker i mig hehe.


@

Varför kan det inte vara lika fint vÀder nu som det var igÄr! Funderar ÀndÄ pÄ att cykla till jobbet idag, men problemet Àr att det inte Àr alls lika skönt att cykla hem igen klockan sju nÀr det mörkt och kallt.. Men de kanske jag fÄr ta.
Vakande för övrigt med ont i halsen men inte tÀnker jag bli sjuk nu inte!
Nu ska jag leta fram en cykelpump och dra mig mot jobbet.


Sunday

IgÄr hade jag en kul kvÀll med tjejerna och hem kom jag tidigare Àn vanligt vilket var skönt idag. Idag har jag hunnit med att sitta ett tag pÄ vallen men det var inte alls lika skönt i solen som jag hade hoppats pÄ, sÄ det blev en kortis. Sen trÀffade jag mamma och pappa pÄ stan och sÄ gick vi och kikade pÄ mitt blivande hem hehe.. SÄ nu Àr det bara börja planera hur man vill att det ska se ut. Jag har ju redan en bild i huvudet men annars kan ju alltid Hanna rycka in och öva som inredare, ellerhur Hanna?:)
Annars ikvÀll sÄ blev det god middag hos mamma! Tack mamma för maten!
Nu ska jag springa in i duschen sÄ jag Àr klar innan BB. Puss puss

BalklÀnning, nÄgon?



Bara att höra av sig om intresse finns.

080312

Har en himla trÀningsvÀrk frÄn gÄrdagens pulspass men den Àr ÀndÄ ganska skön. Idag har dagen bara bestÄtt av jobb , jag slutade 16 men har ÀndÄ inte fÄtt nÄgot gjort sen dess..Imorgon jobbar jag till 19 och sen fÄr jag vÀll se vart vÀrlden tar mig. IgÄr fick jag ett glÀdjande besked!! Jag fÄr troligtvis överta min kusins lÀgenhet 1:a Maj! Hur bra?!!


vÄr

Sjukt underbart vÀder har det varit idag! Efter att ha varit ute med tjejerna igÄr sÄ vaknade jag imorse och mÄdde lite sÄdÀr.. Men det var en kul kvÀll, sÄ det var de vÀrt. Klockan tvÄ spelade united match pÄ vallen sÄ jag gick dit och satte mig med elin i solen och njöt. Äh det var det bÀsta pÄ lÀnge haha. sol och vÀrme gör mig lycklig. Om en timme ska jag skjutsa mamma och hennes vÀnner och sedan hoppas jag pÄ goood mat!!
dagens


RSS 2.0