Dagen

I bilder blir det..
Måste.sova.nu


Bangkok

Wiihoo! Vi är i Bangkok. Vi kom hit redan igår men blev inte till att jag skrev.
Vi har shoppat hela dagen men nu har vi gjort oss klara för kvällen på hotellet. Vi bor precis vid de stora köpcentrumen så de är perfekt.
Nu ska vi fortsätta gå runt bland alla miljoner butiker och kl 22 har vi bokat bio! Tror de kommer bli helt underbart!
Måste kila nu!! Puss


Sista dagen i Phuket

Japp, som rubriken lyder.
Sista dagen i phuket alltså.. och vart tog alla dagar vägen?!
Idag har vädret varit kanon så de var ju skönt det. Nu på kvällen blev de middag på Café opera, helt underbara hamburgare där!! Actic kommer ju få bli mitt andra hem framöver. För vi har inte direkt levt på vatten, ris och nudlar..
Nu har jag avslutat kvällen med en ryggmassage och manikyr. Det är dags att börja packa och sen är jag redo att flyga till Bangkok imorgon!
Godnatt


Khai Island

Khai Island var det bästa stoppet på dagens utflykt. Även om de inte var någon jätte höjdare liksom.
Men vi kunde lägga oss ner och njuta i solen och vandra runt den lilla ön.
På vägen runt ön träffade vi på lite djur och då måste man givetvis klämma och känna lite på dom. Apor börjar bli lite uttjatat nu men ödlan var något nytt.
Imorgon är de vår sista dag innan vi åker till Bangkok. Det ska bli skönt och kul med något nytt nu!
Hoppas bara att de är bra väder imorgon!


Snorkling trip

Idag gav vi oss iväg på snorklingsutflykt, men utan snorkling haha.
Bussen hämtade upp oss kl 8 och vädret var kasst. Sen väntade 1,5h i speedboaten innan vi steg av på Maya Bay. Där möttes vi av halva Kina och jag såg knappt någon strand för de kryllade av kineser. Aja, vi åkte vidare till monkey beach. För de första var de ingen strand och inga apor! Där skulle vi även snorkla.. Snorkla i vågorna längs "stranden", jag såg mest sand faktiskt! Lite sol fick vi iaf.
Aporna ville tydligen inte komma fram ur djungeln så vi fick mata några i ett träd från båten. Nästa stopp blev lunch på phi phi och så vidare till Khai Island.
Ganska värdelös utflykt!!


Alla hjärtans dag!

Carro skrämde livet ur mig imorse! Hon gapa och skrek och jag vaknade och trodde att en thai hade brutit sig in och skulle döda oss.
Men där låg hon och sov som en gris. Jag trodde verkligen att min sista stund var kommen.
Hoppas hon håller sig lugn inatt.

Ikväll fick vi en middag i alla hjärtans dag present från min mor och far! Hur glad blir man inte?!
Toast Skagen & black and white blev de för mig. Jag svimmmmar va gott de var. Tack till världens bästa föräldrar!
Efter vi rullat hem och vilat på hotellet så gick vi ner och tog varsin massage. Nu kommer jag somna gott!
Imorgon har vi bokat en heldag med snorkling. Dom hämtar oss tidigt från hotellet så de är bäst att sova nu. Puss


Opps

Idag har jag fått skäll, av en engelsk tant.
Jag låg så snällt på min handuk.. men utan överdel på kroppen. Himla skönt tycker jag och ingen verkar ha stört sig på det under dessa 3 veckor.
Men det blev en stor grejj av mina små bröst.. Och hon mata på med de ena efter det andra.
När jag och Carro har tagit massage här nere så lägger dom alltid en handuk över carros bröst men aldrig på mig, ne mig knådar dom minsann! Undrar om dom inte ser mig som kvinnlig nog haha.
Hur som, sola topless kan ge både böter och fängelse. Ingen bra idé alltså och det var inte meningen att förnedra buddha eller någon annan. Hoppas jag är förlåten!:)
Nu hoppas jag bara att de kommer en lag som förbjuder speedos, för de måste ju vara värre än ett par bröst.


Sunset


Kata beach

Ledsen för dålig uppdatering!
Jag har försökt ladda upp bilder från den senaste veckan osv men det går åt helvete.
Hur som. Idag har vi checkat in på ett nytt hotell, men vi är kvar i kata. Vi kände att de liksom blev bäst så.
Nu har vi nära till stranden igen och vi har till och med varsin dubbelsäng!! Sen förra veckan har vi delat på en dubbelsäng och eftersom sängarna här i Thailand är så jäkla hårda så skakar hela sängen när den andra rör sig. Men nuså! Nu ska jag rulla runt i hela sängen bara för att jag kan:)

Idag på eftermiddagen så kom regnet när jag låg så skönt och sov på stranden. Jag vakande med ett ryck för att Carro gapade på mig och på 2 sekunder flydde vi och alla andra från stranden.
Nu ska vi lägga oss, som de duktiga flickorna vi är hehe. Hoppas verkligen att vi möts av en god frukost imorgonbitti. Puss och kram


What a night

Helt galet kul gårdag var de. De känns idag.
Mer om de senare!
Carro och jag har tagit igen lite sömn och sovit ca 4 timmar nu på kvällen. Nu svälter vi snart ihjäl, så de är dags att kila ner och äta middag!


Goddag

Idag har det inte varit så mycket sol här i Thailand. Igår var det mulet på förmiddagen men sen sprack det upp. Men idag fick vi bara sol en liten stund runt lunch. Vi har ändå legat på stranden hela dagen för de trotts allt varmt.
På förmiddagen slog jag till på en parasailing. Dvs att man åker fallskärm efter en båt, ganska högt upp i luften. Så i sisådär 10 min så kikade jag läget över karon, kata och kata noi. Helt okej upplevelse!
Jag har försökt få Carro att åka men hon vägrar och inte vill hon gå på snake show med mig heller..
På lördag när vi kommit tillbaka från phi phi så ska jag tvinga upp henne i fallskärmen.
Nu ska vi nog sova lite och sen gå ut och käka. Underbart att få maten serverad:) men om 2 veckor är man tillbaka till verkligheten..


130205

Idag checkade vi in på vårt nya hotell här i kata. Det är ett litet hotell men det är ganska mysigt och vi blev trevligt bemötta när vi kom.
Hotellet heter kata resort, ungefär som alla andra hotell i kata gör.. Så när vi skulle ta en taxi hit imorse så pekade chaufförerna på ett hotell precis bredvid det vi precis lämnade. Jag visade pappret med adressen och allt men de gav sig inte. Vi knallade dit eller snarare kämpade oss dit, för våra väskor väger inte direkt lite. Väl där så var de ju fel hotell och vi fick en karta som visade vart taxin skulle åka. Vi kämpade oss tillbaka till chaufförerna och visade kartan men inte blev dom klockare på det. Vi skulle iaf få en taxi om vi väntade i 5 minuter, vi hade tackat nej till tuktuk då väskorna skulle ta upp allt, men där sitter dom typ 6st gubbar med flera bilar och gormar Taxiiiii!! Men inte kunde dom ge oss någon taxi, ne utan istället efter ca 15 min så ropar dom dit en jäkla tuktuk och säger att de är samma som taxi. Vi höll för tusan på och dö sist vi åkte tuktuk, killen skulle verkligen köra om alla och de spelade ingen roll om de var i en kurva eller en uppförsbacke. Plötsligt blev de ju möte och i sista sekund svängde han in i en lucka.
Hur som helst så skulle vi få en taxi om vi betalade dubbelt, fast vi redan kommit överens om ett pris medan vi väntade. Vi gick. Hade ingen lust att ge med sig till dom.
Varmt var de och med tunga väskor orkar man inte leta efter ett nytt ställe med taxis, vi tog en tuktuk av en vänlig kille istället.
Idag köpte vi biljett till phi phi också. Så på fredag åker vi dit och blir nog kvar över natten.
Puss & godnatt.


Zzzz

Fy va trött jag är! Borde somnat för längesen..
Imorgon lämnar vi det här hotellet och checkar in på ett mindre ställe mellan karon och kata.
Efter middagen ikväll så gick vi upp och bytte om till slappare kläder, för att sen fixa fötterna. Helt nöjda blev vi inte, men de är en annan historia. Godnatt!


!

Hej där!
Vi sitter på en italiensk restaurang och väntar på maten. Så jag passar på och skriva nu när jag väl har ett fungerande wifi.
Idag har vi spenderar dagen på kata noi. Helt okej strand men inget speciellt. Som vanligt hamnar lyckas man hamna bredvid ett gäng ryssar, dom är överallt, och de måste vara den konstigaste sorten av människor.
Nu kom maten in. Skriver senare!


Night market

Det är söndagskväll och jag njuter av att inte behöva gå upp tidigt till jobbet imorgonbitti. Carro och jag sitter på balkongen och tittar ner på folk som äter väldigt sen middag och thaikvinnorna som väntar på kunder att massera.
Det är mysigt att bara sitta och titta.

Ikväll har vi varit inne på en nattmarknad i phuket town. Vi kom dit 1,5h innan de stängde så vi han bara gå igenom en liten del för den var väldigt stor! Dom sålde allt möjligt men förutom kläder, skor osv så hade dom hur många små stånd med mat som helst. Jag blev himla sugen på sushi och allt de står och grillar men vågar man äta det?
Vi vågade oss inte på de ikväll iaf.
Marknaden är varje lör-sön, så vi kanske hamnar där någon mer gång.

Nu tänkte jag gå in och färga håret. Mitt hår är typ gult och i en matbutik så hittade jag hårfärg. Så nu ska de bli spännande och se vad lite Thailands hårfärg kan göra!
Förresten, på en hylla mitt i affären så stod de massa glasburkar med en liten fisk i varje burk.. Va tusan då för?!

Imorgon tänkte vi nog ta oss till kata noi stranden, hörde att den ska va fin och den ligger precis i närheten! Så får de bli. Godnatt!


Zoo

Goddag där hemma! Nu ska jag försöka mig på ett inlägg igen.
Igår tog vi oss som sagt till phuket zoo. Vi valde rätt dag att åka på då de var lite halv disigt och inte sådär dövarmt. Från hotellet med taxi tog de ca 20 minuter, så de var ingen längre utflykt.
När vi väl var framme så stod vi ute på vischan och undrade om vi verkligen kommit rätt, de hade vi. Vi köpte biljetter och vandrade in. Inte en kotte syntes till och de hela kändes ganska osäkert.. Men där gick vi runt för oss själva och såg på de stackars djuren i sina små burar. Folk bojkottar väl de där med tanke på djuren. Men aa de gjorde inte vi dårå.
För att ta de hela lite kort så var vi sedan på krokodilshow, där de galna thaiarna retade upp krokodilerna och stoppade sen in huvudet i käften på dom, livsfarligt. Efter det var de elefantshow och sen en show med apor.
Medan vi väntade mellan showerna så passade vi på att ta lite kort med djuren.
Jag valde ormarna och en stegrande elefant, Carro ville gulla med en tigerunge och så tog vi tillsammans med en orangutang(?!)
Det hela var en kul upplevelse iaf! Vi var tillbaka på hotellet vid lunch och då gick vi ner och sov några timmar på stranden.
På kvällen gick vi runt och strosade ute på gatorna och unnade oss varsin fotmassage innan läggdags.
Här kommer lite bilder från dagen. Vi har inre kunnat ladda upp bilderna från carros kamera så de får bli lite mobilbilder!:)


Feb. 01, 2013

De här wifiet irriterar ihjäl mig!!
Jag orkar inte ens försöka lägga upp bilder osv från idag. De blir ett nytt försök imorgon! De är dags att sova här i thai! Godnatt


RSS 2.0