29 Augusti

godkväll. Ligger i soffan och kikar på masterchef USA och jag blir så sjukt sugen på mat. Alla sorters mat. thai, räkmackor, pajer, potatis att mosa i massa sås, en saftig köttbit, soppor, pasta..
Jag hängde på billyboys tidigare ikväll och hela pizzan slank ner så jag är egentligen inte hungrig, men jag är sugen! Det är lite skillnad.
Pizzan jag åt var underbar. Skina, räkor, lök och champinjoner på hela och så köttfärs och ägg på halva.
Hanna åt sin sista kebabtallrik som svenskmedborgare på ett tag och det var lite sorligt, men jag vet att vi kommer ses snart igen, så det känns faktiskt ganska okej. Sen så fick hon ett örngott häromdagen med bilder på henne och mig, så jag är ju med henne varje natt + att Tobbe tar väl hand om henne också.
Nehepp, de blir inge mer mat för mig ikväll så jag får väl gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara i sporthallen kl 10.00 för att sedan gå till MDH för upprop, vad hände där egenligen?! Men de känns faktiskt ganska kul och spännande.
Godnatt.



Jag får krupp!! Mitt internet till datorn vill inte samarbeta, så jag får helt enkelt använda mobilen, vilket är sämst.
Jag har ju så mycket att dela med mig av så det är synd att jag behöver sitta med telefonen... hehe eller?!

I fredags ordnade Hanna en sinnes-fin kräftis! Hon tänkte ju åka till Danmark och bosätta sig.. De där blir lite känsligt så de kan vi ta en annan gång! Men vi firade henne i efterskott och sa lycka till, typ.
Hon åker ju inte förrän den 31:a, så ett riktigt "vi ses snart, kysse & kramme" hinner vi med:)

Annars så fyllde min älskadefinaunderbarabästa far år i helgen också! 69 barre är bra jobbat, så de firades såklart!


Yes

Verkligen jättekul att vara inne och jobba hela dagen när det säkert är sista sommardagen för i år..


16 Augusti

Redan torsdag, får lite panik för att allt går så fort. Nu åker jag snart mot min näst sista arbetsdag på coop, det känns gaaanska konstigt! Får se om det händer något spännande idag.. I tisdags kom det nämligen in en söt gammal gubbe och ville ta ut pengar med en bankbok. Han hade redan varit inne i Söndags och frågat samma sak, så jag förstod att han inte riiikigt hade minnet med sig. Det funkar ju inte att ta ut pengar med en bankbok och han sa att han inte hade något att äta hemma. Hur ledsen blir man inte då?! När en äldre man inte har några pengar för att han bara har en bankbok som han fortfarande tror fungerar och att senaste gången det var stämplat i den var -97, kommer in och behöver mat men inte kan handla.. Man kan ju inte låta han gå hem och svälta!!
För att göra en lång historia kort, så åkte jag ner med honom till stan, plockade upp pappa på vägen och gick in på nordea. Pratade och försökte förklara för honom, att imorgon kunde han komma dit och få ut pengar. Tillbaka till coop, gav en slant så han kunde handla för dagen och så skulle han klara sig hem sen.
92 år var han.. förvirrad och gammal. De är inte lätt då inte. Usch, va ledsen jag blir när jag tänker på att det sitter massa äldre i sina hem och inte har någon att prata med, de har inga anhöriga och klarar sig knappt själva. Som tur är kan man ju få hjälp, men alla vill ju inte..
Efter lite efterforskningar så får den här gubben iallafall mer hjälp nu, så man kan sova gott!
Ne nu är det dags att gå ner till bilen. pusssss

today

Idag har min dag varit seg. Jag somnade om vid sju imorse och ställde klockan på tio, men när jag vakande så var klockan halv två.. kan inte klaga på att jag får dåligt med sömn iallafall.
Så jag har inte hunnit med så mycket idag.. jag har sökt lite jobb, kört ett pass på forever med Frida och sen fotbollsträning på det. Nu ligger jag i soffan och tittar på sex education. typ det bästa programmet.
Snart dags för sägen, börjar jobba kl 8 imorgonbitti så det blir en tidig uppstigning till skillnad från idag. puss och kram

weekend

Helgen är över och det har blivit måndag.
Fredagen blev en heldag med Hannie. Det blev lunch på akropolis och en sväng på stan. Sen var det match på vallen, så jag såg en halvlek medan hanna jobbade och sen åkte jag och hämtade henne. Vi hamnade på Billy boys efter...fasiken va gott det är med tunnbrödsrulle med massa gurkmajonäs haha.
I lördags blev de lite firande av Hanna Lundqvist och söndagen bestod mest av jobb.

Tillbaka

Jag förstår inte varför jag inte sover?!
Jag borde ha slocknat så fort jag la mig i sängen, men icke.
Idag har jag tillbringat 13 timmar på jobbet!! Men de där 13 timmarna gick ändå ganska fort, konstigt nog.
Så imorgon skulle de ju sitta fint med en sovmorgon men här ska det tvättas kl 07.00, fan va underbart. Inte får jag någon fin fredagsfrukost heller för innehållet i kylen är sämst. Jag får helt enkelt åka och handla i väntan på tvätten.
Nu längtar jag lagom tills klockan ringer!
Annars är de ju fredag imorgon, jag förstår inte riktigt för det var ju nyss fredag, men iallafall. Dagens höjdpunkt imorgon blir nog en black&white-lunch med hannie. Tusan va gott de ska bli.

Nu ska jag återigen försöka sova, om bara fyllona på torget jag knipa en stund:)


RSS 2.0