things can change.

Äntligen helg.. men jobbar hela helgen. Jag har haft en ledig dag den här veckan och på den dagen blev det en  spabehandling på spakällan, vilket var riktigt skönt och mysigt!
Nu sitter jag och väntar på Hanna och pappa ska strax åka och hämta spicy åt oss. Vi ska bara se på idol, snacka skit och mysa. vilket var längesen vi gjorde bara vi två!



sötaste


jag vet hur du ser ut i inga kläder

Jag har blåsor på hälarna och mina fötter gör ont efter att ha varit ute två kvällar i rad och nu kom jag precis hem från en lång promenad med Elin..
Så ikväll blir det inget annat än lungt!



finns det en så finns det flera.

Jag hann boka en biljett till maggio i sista stund på natten till igår och det är jag så JÄVLA glad för! Hade såå kuuuuuul. Vi hoppade, dansade, skrek ,sjöng och svettades!! Tack till veronica och till mina vänner som är bäst.

 



Idag gick jag inte upp förens 12.30 och vid 15 åkte jag och hämtade Hanna från hennes jobb i sumpan.
Ikväll blir det mys hos Niklas med vänner!


ye

Kom precis på att jag fyller 19 om exakt en månad. grattis till mig i förskott.
Ikväll har jag skypat med min finaste lovis. Vi har inte pratat på 4 månader, fatta 4 stycken! men det känns som att jag träffade henne igår..  det var iallafall jätteskönt att se och höra henne!

Utbildningen på jobbet var iallafall lärorik och kul så nu vet jag precis hur jag ska rädda barn med äppelbitar i halsen och brutna ben! Jag ser faktiskt fram mot att sitta i lekrummet haha, jag tycker sånt är kul!
Nu ska jag sova, så ni vet. Jobb imorgon 11-19, sen är frågan om man ska köpa en bille till maggio. återstår att se imorgon.
Godnatt!


in one year of my life, I've learned that just because it was that way yesterday , it doesn´t mean that it has to be that way tomorrow.


Varför klippte jag av mig håret??? det har gått 1 år och jag hatar att inte ha mitt långa hår!!
Jag trodde nog och hoppades på att det skulle växa ut fortare än vad det gjort... fick jag vrida tillbaka tiden skulle jag aldrig ha gjort det. Men man lär sig av sina misstag, eller?


synd

Ser lite på kvällsöppet. De snackar lite om hur gamlingar kan behandlas på olika hem som de bor på. Tycker det är hemskt! Hur kan man bestämma att man ska väga blöjor för att se om de ska tvingas fortsätta ha på sig dom eller om de väger tillräckligt mycket för att de ska kunna få en ny, för att spara pengar? eller de som glöms bort och inte får hjälp på flera timmar.
 vill bara åka och hjälpa och krama alla söta gubbar och gummor!!

Sometimes you gotta quit thinking so mutch. if it feels right , it probably is. so just go with it.

Satsade lite pengar på guifs resultat innan matchen, men där hade jag såklart tok fel.  Minns som vanligt inte ens vad matchen slutade men de vann iallafall vilket var kul för dom men tråkigt för mig med tankte på vad jag tippade..
Imorgon har jag utbildning på jobbet om typ andning och blödning som man ska kunna nu när det nya lekrummet på coop öppnar hehe. nemen det ska faktiskt bli kul! :-)
Nu sitter jag i min soffa och ska se om det finns lite roliga julklappar att beställa hem.
 puss


Ajaj

Sista rasten för idag, det var ganska bra att jag har den här rasten annars hade jag nog skrapat kontrollrutan på fler Bingolottoer son kunder ska köpa( och inte lösa in). Hanna kommer till jobbet när hon slutar kl 17 sen när jag får gå hem så ska vi käka och sen se på Guif. Mys.

förstår ej

Varför drömmer jag att jag har en liten egen bebis som jag på olika sätt håller på att tappa i marken? Jag drömmer liksom att jag går runt och ammar (haha) och leker med barnet och så gör den plötsliga rörelser som jag inte är beredd på och så håller jag på och tappar bebisen och alla människor runt omkring tittar på mig som att jag är en dålig mamma. hah jag fattar inte. det är liksom inte första gången jag drömmer det..
Någon som kan tyda drömmar?

if a man whistles at you. do not respons. you're a lady, not a dog.

Det är dags att sova. Jag jobbade idag 11-19.15 och efter att ha stått upp i sisådär fem timmar är det jävligt skönt att komma hem och lägga sig i soffan. Sen jag kom hem vid halv åtta har jag alltså bara legat i soffan och njutit av att vara mätt ( på pappas korvgryta. fast jag ville ha max så fick jag korvgryta och det känns ju bra såhär efter att jag inte proppade i mig feta hambugare. så ett hurra för det ), ledig imorgon och absolut inget planerat för kvällen. skönt va. Men nu är det redan tisdag och jag tänkte få lite sömn så man är pigg när det börjar bli dag. godnatt.



HUR GLAD BLIR MAN INTE?


när man möts av det här efter en lång dag på jobbet!

it's okay not to be okay.


Den här bilden gör mig glad! Jag tycker verkligen att man ser hur glada vi är på bilden.
Önskar att jag kunde åka med mina vänner till Thailand nu när de åker i december.. men icke. aja blir att åka en annan gång helt enkelt.
Nu ska jag åka och hämta upp Hanna och så ska vi mysa framför idol hos min mor tillsammans med linn. pusss

With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse.

 
himla glad tjej på bilden


:-)

Sitter på jobbet och har min sista rast för idag. Igår tog jag på mig mina gamla fotbollskor och åkte tunahallen med lite tjejer och spelade fotboll haha. Sjukt kul var det!! Så nu är jag riktigt sugen på att börja lira lite;) ikväll blir det idolmys och imorgon är det dags för jobb igen! Känner att det blev ett intressant inlägg..

Ja tack.

Sitter i soffan och äter den nya isländska yoghurten Skyr medans jag funderar på vad jag ska göra idag..
Funderar även på om jackan nedanför kan vara något för mig nu när de börjar bli kyligt. Den är ju riktigt snygg så varför inte?
 


RSS 2.0