yes

Blir tokig!!!! Idiotmobilen har krånglat hela dagen, nu sitter jag och ska hitta några snygg bikinis till sommaren men fattar inte ett skit av VS sidan..... Nu har jag lyckats trycka så jag fått tidslinjen på fb också. jättebra.


Fredagsmys

Sitter just nu på akropolis med pappa och Kent. Hanna kommer strax och då ska vi njuta!


Feb

Sitter och myser i soffan. Det är inte ofta jag tar mig tid att sitta med datorn och skriva här.. men nu så.
Imorse började jag tidigt, redan halv åtta. Tidigt för mig iallafall. Jobbade till fyra och var ganska trött efter jobbet och ville helst sova, men förra veckan kom en gullig kund när jag stod i kundtjänst och gav mig två sittplatser till guif ikväll så klockan sju satt jag och hanna och hejjade i sporthallen. Ingen vidare spänning i matchen men pojkarna var duktiga. Att gå till matchen och hem i det här skitvädret var däremot sämst!! fyfan vilket äckligt väder.
Idag på jobbet var det bokrea så jag passade på att fynda lite. Jag köpte ett paket som inneåller en intensivkurs med engelska, alltså ännu ett försök att bli bättre på engelska som jag verligen vill bli. Så ska plugga lite strax;)
Köpte även boken " 14 år till salu" som jag tror kommer bli intressant att läsa. aa så ni vet.

 



Freeedag

Jobb, träning och middag avklarad. Så nu väntar jag bara på Elin som ska hämta mig och ta oss till lina.
Kl 21.15 är det bio, en gång i Phuket tror jag den heter. Kommer bli toooopppen!:)


!

Ingen skräll att jag ligger och tittar på Nat Geo Wild... Funderar på att sova lite. Vaknade inte förns vid 11 idag fast jag planerat att gå upp vid 9. Så jag åt min goda frukost av kesella, hallon och all brans, och gick sedan och tränade. Klockan två mötte jag pappa och åt lunch på papas tapas. Mer har inte gjort idag men är ändå trött nu..
Får se vad det blir av kvällen men imorgon börjar jag jobba 7.30 och jag längtar inte tills jag måste lämna min varma säng.


RSS 2.0