myspys

i soffan. Ska strax försöka sova, så man orkar med morgondagen! Imorgon ska jag börja med att soooova ut. Sen ska jag jobba till 18, för att sedan åka till frida och så ska vi ta oss till Elin. Kommer bli en galet bra midsommar. Puss & kram

21 06 12

Dagen började med en sväng på stan med petra, för att hitta något lämpligt att ha på sig på självaste midsommarafton imorgon. Det gick sådär. Att det redan har gått ett år sen jag firade midsommar i Halmstad.sjukt,
Klockan 14 idag blev det att gå på Isacs första kalas. Isac är alltså min kusins son. Mamma Lina hade varit så duktig och bakat tårta och allt helt själv. suuupergott. Sen blev det att jobba en kortis.

dagens

Hade en skön sovmorgon imorse, förutom att VARJE morgon runt 05.00 är det en helvetes jävla städbil som ska väsnas så idiotiskt utanför!!! sur jag blir. sorry för dålig vård av språket. '
Idag träffades iallafall jag och dalle för en lunch. Vi tänkte pröva den nya italienska resturangen Colosseo, vi gick in och kikade på menyn.. Pasta med tomatsås och lite vodka i till lunch eller pizza margherita. Visst det fanns lite till på lunchmenyn men inget var särskilt tilltalande. Så vi gick över gatan till Akropolis, och de sviker ju aldrig!! Börjar nästan dregla nu när jag tänker på det.
När vi var mätta och belåtna så tog vi en tur på stan. Fick blandannat med mig ett par gula jeans.. frågan är om de kommer till användning. Får sova på saken.
Frammåt kvällen kom Petra, Lina och Elin på besök och vi fixade ihop Tacos. mums. Vi gick ut och tog en promenad i kvällssolen.





Dags att sova nu. Imorgon måste jag ta mig upp och träna, finns inget annat.
Godnatt♥


time will tell

Om några månader kanske man är nanny och bor i Dubai.. vem vet?!

Student 2012

Det var en underbar dag i lördags, på alla sätt och vis!! Jag vill bara säga det att mina fina vänner som tagit sig genom alla år av skola, är bäst. Kunde inte hålla tårarna inne när jag såg er så fina och glada!!
Kvällen kunde inte blivit bättre och det tack vare bästa Linn!
love love love♥


Sverige-Ukraina

Ligger och ser på de sista av matchen. Jag har tillomed festat till det med choklad här i sängen. Ikväll har jag tänkt att somna tidigt och gå upp sent imorgon! De skulle ju vara helt underbart. Jag hade förövrigt en gryyyym kväll i lördags!!! Mer om det imorgon! Godnatt


:)

Ligger i soffan och är sjukt mätt! Jag, Hanna och Frida har haft tacokväll hos mig. Himla myspys var det. Nu ligger jag mest och tänker på att massa vänner tar studenten imorgon, jag blir nästan nervös och spänd själv. Det är en stor dag och jag hoppas att de kommer få världens bästa. Åh!
Jag har förövrigt lite beslutsångest över vad man ska ha på sig imorgon. Man vet ju inte om det kommer blåsa, vara varmt, kallt eller regna?! Det är bara hoppas på att det inte regnar!!
Dags att sova nu. puss


Finmiddag

på jobbet.


.

Jag har precis kommit hem från en bortamatch mot Stenkvista. Vi vann med 2-0 hehe. Nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska komma in så vi kan skypa! Hon ligger och steker i solen i LA, så det är inte så konstigt att det tar lite tid att slita sig därifrån! Men snart kommer hon!♥
 

!!!!

Sitter ensam i soffan och dricker päronad direkt ur juiceflaskan. Det är väl sånt man får göra när man bor själv?
Jag såg precis att Melissa Horn spelar i Långholmsparken i Stockholm den 7 Juli och jag vill dit!!!!! Jag ska dit.




Nu har jag varit ledig i 4 dagar, hur skönt som helst. Men imorgon är jag tillbaka på jobbet fram tills på lördag och då är det ju studenten!!!!!!! Helt sjukt att det redan gått ett år sen man själv stod där och vad man har man gjort den dess..
Kul ska det iallafall bli och hoppas att det blir fint väder!
Igår gjorde Emelie mig fin i håret i hennes fina salong, och jag blev supernöjd! Tack Emelie=)
Annars igår tog jag och Hanna en lunch på stan och umgicks. puss på det.
 


RSS 2.0