10 September

Har myspys med Linn och Frida.Vi tog en långpromenad runt stan sen blev de thaimat framför X-factor och nu popcorn till ensam mamma söker.
Imorgon ska jag otroligt nog faktiskt jobba. Lite sjukt med tanke på att jag var arbetslös imorse! Glad är jag!
 

..





















 

Birthday party

Idag blev det kalas för min systerdotter som fyllde 12 år häromdagen. Fyller man tolv så är man inte så liten längre.. Det är tur att mitt lilla vilddjur här nedanför har ett tag kvar tills han blir tolv, så man kan pussas och kramas ett tag till!


Kvällen hade jag hoppats på att spendera med Linn och lite god mat. Nu blev jag dessvärre ensam och ingen mat. Dagens intag av mat har inte varit den bästa.. pannkakor med glass till frukost och äppelpaj med vaniljsås till lunch.. toppen. Men hur stor lust har man att koka ihop något ensam runt 21.. inte så stor va.
Imorgon kommer ialf Frida hem och då ska vi mysa!! Har suttit och tittat på biljetter till Danmark idag också, vill ju komma dit snarast!

!


Zzz

Det är dags att sova. Ikväll får jag somna till ljudet av påverkade människor på torget och de är väl vad som väntar imorgon också!
Kom och tänka på hur gott det vore med en kebabrulle..
Jag vet inte hur många gånger jag tänkt på hur bra de skulle vara att ha en linbana från mitt fönster ner till kebabhuset. Bara lägga beställningen och pengarna i en korg och fila ner, sen hissar dom bara tillbaka!

Idag har jag iallafall bakat! Jag vet inte vad kakorna heter men dom är farligt goda!!
Så baket tog jag med mig till Coop och bjussade på. Jag passade även på att lämna tillbaka nycklar och kläder.. Så nu är jag helt utskriven därifrån. Faktiskt jättetråkigt!!
Men nu är de dags att blunda, för imorgon är de match och jag vägrar förlora med 9-0, som sist hehe!! Godnatt


!!

Har precis kollat klart på master chef.nu är jag hungrig.skräll.
Idag har jag inte gjort något vettigt förutom att skjutsa mamma till tåget och tagit en promenad med carro.
Jag får panik på det.
Jag tror faktiskt att jag måste göra en " to do list". Så jag ser vad som ska göras och fan mig om jag inte har bockat av allt under dagen!!
Så, dagens " to do list" imorgon följer
• Gå upp 6.40 för att hoppas på att tvättiden kl 07 är ledig.
• Handla
• Baka
• Åka till coop och lämna tillbaka kläder osv
• Kika på stan efter present
• PW


.


kvällen

i Örebro blev himla trevlig. Josefine bor precis vid stationen så när jag klev av tåget så slapp jag gå runt och virra. Vi tog en titt på hennes boende innan hon fick inviga systemet hehe. Efter en flaska vin och massa prat vid köksbordet, så var det dags för middag med några av hennes nya vänner från skolan. Efter middagen satte vi oss på en uteservering, men de blev kallt trots filtar och värmelampor. När vi tillslut bestämde oss för att knalla hemmåt så önskade jag inget hellre än att jag hade haft min tjocka vinterjacka på mig. Tror helt ärligt att jag kommer använda den snart.
Det blev iallafall en bra kväll i Örebro!







Örebro.

Fick nyss för mig att åka till Örebro. Dalle min kära vän, fyller 20 idag!! Jag bokade precis biljett, 16.00 går tåget så ikväll blir det middag och drinkar med hennes pluggvänner! Kan ju inte bli annat än jättenbra.
Annars så saknar jag Hanna, så det gör ont.


dagens shopping


Hittade dessa två fina kuddar idag. Den rosa kommer passa bra hos mig nu, men den andra får nog komma fram till jul. Den är ju lite mer julig hehe.. så de blir skitbra!
Den rosa babyfilten kunde jag bara inte låta bli att köpa. Den är så jäkla gullig. Så den kommer inte komma till använing varken nu eller till jul.. men nån dag i livet förhoppningsvis!:)
Så fann jag fyra coktailglas, verkligen jättekul att veta, men de är alltid bra att ha så ska springa in på melkersten igen och köpa några till innan de tar slut.



 

3 September

Idag har jag varit på stan och sökt
lite jobb.. inte det lättaste inte.
Sen träffade jag carro för en lunch och så åkte vi till Melkersten och kikade på deras sensommar-rea.
Hittade lite som jag tänkte visa i nästa inlägg:)
Imorgon är det dags att börja röra på sig igen efter min lilla förkylning och fortsätta ta tag i livet!

RSS 2.0