crazy, stupid, love




12.34

Är dålig på att lägga upp bilder tycker jag..
Så här får ni en bild på min uppätna frukost som jag endast tagit för eran skull:)

Nu ska jag börja göra mig klar för att sedan gå ner till stan och luncha med pappa och victor. Ska bli mys.
Var egentligen ledig idag men någon på jobbet var sjuk så det blir ett litet pass mellan 16.30 -20.00 ikväll.
Puss och kram


110923

Idag blev jag hemma från jobbet. Det är inge vidare att vara sjuk! Känner mig så konstig i kroppen så att det inte ens är skönt att ligga i soffan o se på tv.. vilket är ganska tråkigt. Det blir inge jobb för mig imorgon heller tyvärr.. men jag satsar på att ta mig dit på söndag iallafall.
Efter Victors träning ska han svänga förbi och hämta American pizza, muuuums va jag längar tills jag sitter med en fet kebabslize i handen och tittar på idol. haha..
På tal om fet mat så är de himla dags att ta tag i träningen..frågan är bara vart man ska köpa kort.
Eftersom Forever ligger rakt över gatan och jag gillade det när jag tränade där förut, så kanske det inte är ett så dumt val.  Men njaa, måste fundera lite till.
Jag och Petra var faktiskt i badhuset och simmade i veckan. Det var skönt osv men när jag upptäckte att gubben framför oss hade snor som hängde från näsan och samtidigt såg alla olika slags människor som gick i och ur vattnet så blev jag äcklad. Kan liksom inte rå för att jag ibland känner så. Men men, det är ju tur att det finns duschar!
Nu ska jag faktiskt ta och använda duschen så kanske jag känner mig lite mindre sjuk och ofräsch! hoppas.

15.15

Snart är det dags för jobb 16-22. Min hals är inte okej, så de är bara hoppas på att det inte blir värre under kvällen. Sov som ett as inatt.. kunde verkligen inte somna! 
I måndags fick jag 400 spänn i böter på personalparkeringen vid coop för att parkeringstillståndet låg upponer så idag ska jag se till att jag har den jävla lappen rättvänd.
ne de blir inte roligare än såhär just nu, så de är lika bra att börja fixa sig inför jobbet!

that'll never change.


Rivers running wild

Sitter och väntar på Dessan. Vi tänkte ta våra cyklar och trampa mot Petra. hejdå.


Det hörs på stegen när du går.

Sitter på golvet vid balkongdörren och får lite sol på mig, nästan så att det bränns på kroppen faktiskt. Dagen hittils har bara bestått av städ och tvättning och klockan 16 börjar jag jobba. Idag ska jag för första gången stå själv i kundtjänst + stänga ensam.  hjälp.  Nemen det går nog utmärkt!! Jag slutar inte förns 22 så det är bara gå och lägga sig när jag kommer hem ikväll och gå upp till jobbet imorogn kl 8.
Imorogn blir det nog förresten Håkan H på Grönan med lite tjejer, himla skojj! Så jag blior nog upplockad direkt från jobbet och sedan vidare mot Stockholm.
Herrrå

 
Jag och älskling i Halmstad

bad

ohhh blir irriterard, hela inlägget jag nyss skrivit lyckades jag trycka bort. bra!

Är iallafall beviken på informationsmötet i Örebro! Det började med att vi åkte förbi Örebro.. så fick vända och åka tillbaka. Vi var hungriga så vi hade hoppats på att hinna sätta oss och äta och ta det lungt innan mötet skulle börja kl 18 men vi fick skynda oss. Jag stressade i mig en subway, dessan och emma varsin sallad och Pontus gick runt och letade efter platsen vi skulle samlas på. Pontus var duktig och hittade adressen så vi skyndade oss dit, men väl inne i trapphuset så fanns det ingen information om vart mötet skulle hållas osv.. så vi fick helt enkelt leta. Efter ett tag hittade vi en person att fråga men han var inte så mycket till hjälp. 17.57 alltså 3 minuter innan mötet ska starta så står en tjej och sätter upp en lapp om om Au pair in america.. det är hon som ska hålla i mötet så vi följer efter henne. Hon börjar rycka i lite dörrar men alla är låsta så vi kommer inte in. Bra jobbat! Då är liksom klockan 18.00 och vi har ingenstans att hålla mötet + att det endast är vi fyra som är där. Det kom tillslut tre tjejer till, vilken "ledaren" tyckte varjättekul eftersom vi var så många. MÅNGA?! 
Vi fick tillslut sitta runt ett bord i "korridoren" och hon berättade i stort sätt det man redan läst på Scandinaviska Institutets hemsida.. men men. Nu har vi varit där. Det var inte alls som jag förväntat mig att det skulle vara.. Jag trodde att det skullle vara mycket mer folk och mycket mer organiserat än det som var. Hade varit kul med fler berättelser, bilder och mer information osv.
Jaja nu vet vi det:)
Blev en drive in på max till mig och älskling och nu ska jag se slutet på efterlyst.


Örebro

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter vid köksbordet och äter mackor medans victor fixar och bygger om i hallen. Händig karl man har!
Om en timma ska jag åka och hämta Emma, Pontus & Dessan. Vi ska ta en sväng till Örebro och lyssna på ett informationsmöte om att vara Au pair i USA. Ska bli skoooojjj!

Hej så länge.

yes

Hur skönt vore det inte att ligga kvar i sin varma och mjuka säng nu när himlen är grå och regnet öser ner....?! ne nu är det dags för jobb!


set fire to the rain


Dessa är de enda bilderna som jag har från helgen. I lördags var vi några stycken hos dessan innan vi gick ner mot stan. Mådde inte helt prima igår om jag säger så.. men hade kul iallafall!   

Det är okej att känna.


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.


/

Sitter i lunchrummet på jobbet och smälter maten. Om 10 min börjar jag igen och om 3 timmar får jag gå hem! Ska bli skönt att sova ett tag innan det är match på vallen ikväll! Kul inlägg..:)

16:01

Idag hämtade jag ut mina efterlängtade Hunters!! Nästan så att jag hoppas på lite oväder hehe.




Mysmys

Igår träffade jag min saknade Hannie! Vi åt lunch på spicy.. mmmm älskar kyckling i gul curry!
Robban,Rambo och Dessan kom och gjorde oss sällskap efter en stund. När vi var mätta så gick vi och satte oss på Espresso House, där fick vi sällskap av Thunstedt. Himla mysigt fakstikt med en islatte och fina vänner i solen!


Panik

Har försökt att somna i över en timme men det funkar inte.. Önskar att jag kunde vara så trött som jag är på morgonen, nu på kvällen istället! Alarmet ringer om sex timmar och jag längtar verkligen inte tills jag hör det irriterande ljudet av idiotiska syrsor!!

RSS 2.0