Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

Gårdagen började med jobb 8-13. Var heeelt slut efter, så det blev någon timmas sömn på soffan för att sedan åka till Linn. Hos Linn var det ca 20 flickor som förberede sig inför Lina & Emelie's födelsedagsfest i Skjulsta.
Jag drog tidigt ifrån partyt, jobbade idag 9-15. Hoppas det blev en lyckad kväll i Skjulsta ialf!=)

Nu ligger jag och väntar på min älskling som har varit duktig och fixat hela dagen i sin nya lägenhet! Sen blir det kinamat och mys framför Solsidan och Bigbrother hehe.


heehe


mmmmm

Godmorgon! Har fått skäll av Petra att jag aldrig skriver någonting här.. så det är lika bra att göra som hon säger.

Jag sitter just nu i soffan med världens mysigaste filt runt mig och är mycket nära på att somna. Kl 06.20 ringde klockan imorse och 25 minuter senare var jag i full gång med träningen på Forever. Jag, Petra och Lina körde pulsen och jag känner att jag kommer ha en himla träningsvärk imorgon .
Om en stund kommer Petra hit och sen knallar vi ner på stan i detta underbara väder.. Jag ser fram emot lite shopping och en lunch på Solopasta, sedan är det jobb 14-18!

 

yeah

Jag vet.. jag är sämst på att blogga. men vad gör de liksom.
Snart kommer Lovisa och hämtar mig, sen åker vi till David. Våra män har nämligen planerat en liten middag för oss fyra. Himla mysigt och gulligt av dom tycker jag.

Just nu sitter sitter jag och smuttar på mitt glas med malibu och mjölk i, det får mig och tänka tillbaka sisådär 5 månader till då vi var 6 tjejer i Spanien. Vore ju underbart att åka till ett vamt och härligt land. Förresten, välkommen hem Linn!=D

Puss och kram

RSS 2.0