happy new year

Okej, dettta inlägg skulle bli ett "2011 inlägg". Det blev det till viss del, men jag känner att jag inte riktigt har tid och ork till ett perfekt sådant. Så här är lite bilder från året som varit. Eller det är bilder på vad som skedde i juni och juli, alltid något! Får ta tag i det när 2011 är över, det vill säga efter morgondagen.
Allt är fixat inför imorgon! Vi fem tjejer som ska äta middag osv imorgon har varit och handlat allt vi ska ha. kommer bli suuuper! 
Nu är det läggdags för imorgon måste jag jobba 10-18 innan jag kan börja fira det nya året! 
Jag hoppas alla får en kul nyårsafton (skjut inte sönder varandra med raketerna) och ett gott nytt år!! 
 puss och kram

Studentveckan♥


vi smidare på bal.


Mina fina tjejer!

jag och min balkompis.



STUDENTEN! ( fattar fortfarande inte )



Midsommar i halmstad

En solig vecka på rhodos.

new

Sitter i min soffa, men i en helt ny lägenhet... min pappa flyttade idag. Kan det vara världens smidigaste flytt när avståndet mellan de två lägenheterna endast är ca 4 meter? Dörrarna är mittemot varandra så det är inte så jobbigt att flytta över sakerna hehe. Nu när jag tänker efter så känns det faktiskt ganska skumt.. helt plötsligt bor jag i en annan lägenhet med rum jag inte känner mig hemma i. Som tur är, är jag van med att bo på olika ställen ( kan man kalla det tur?!) och kan anpassa mig ganska fort. Allt har sin tid, så nu är det bara gilla läget!
Just nu värker mina ben efter att ha jobbat hela dagen, så det ska bli himla skönt att bara lägga sig ner och titta på tv och njuta av att vara ledig imorgon. Imorgon bara måste jag hittta något att ha på mig tills lördag. Nyår? på något underligt sätt så tycker jag inte att nyårsafton är en så himla kul högtid. Bättre vore det om man fick fira nyår i värme på en strand!! ooohh nej fan va jag inte gillar vinter. usch.

För ett tag sen skypade jag med mina vänner i thai. De såg ut som små gulliga kräftor=)
puss


Julafton


home


Sitter i min soffa, osminkad med min myspysiga tröja och väntar på maten. Hur skönt?! 
Imorse gick jag upp tidigt! jag började 07.30 men eftersom jag inte är så hajj på allt som ska göras innan vi kan öppna stormarknaden så brukar jag komma dit lite tidigare. så att jag hinner med allt så att säga. Imorse slutade såklart alla kassor att fungera.... vilket inte är så jättebra!! längre köer och så missnöjda kunder på det, jättekul att höra alla klagomål=) men jag är inte bitter för det inte. Som mest glad idag blev jag när jag fick mitt efterlängtade schema för december. Jobbar varken på min födelsedag, julafoton, nyårsdagen, ja ni förstår.
Från de ena till det andra så måste jag se drömmen om ett barn kl 20, har missat flera avsnitt av det!!!

RSS 2.0