Så ber du alltid om mer.

Igår var jag ledig från jobbet. Min enda lediga dag den här veckan faktiskt. Under dagen umgicks jag med kusin Lina och hennes Isac och frammåt kvällen var jag hos Elin med härliga människor och kikade på idol osv. Bra att Emil åkte ut, sämst ju. Men det bästa igår var att få mysa med vänner jag saknat. 
Idag hade jag ett skönt,kort pass mellan 8-13 på coop bygg och imorgon blir det min sista arbetsdag där. Framöver kommer jag endast hålla till i kundtjänst osv :-).
Ikväll blir det myspys hos Linn så efter middagen ska jag åka och hämta Hanna!


-


men jag tror att våren kommer snart.

Det är tre olika program som jag vill se samtidigt, Sexlingar i familjen, Drömmen om ett barn och Sol,fest och oroliga föräldrar. Det blir drömmen om ett barn, så mysigt.
Det har varit en lång dag på jobbet så det är skönt att bara ta det lungt och just nu är jag så ivrig efter en grejj. ihhh blir glad när jag tänker på det!=)



?

Falsk webbsida blockerades


Du har försökt att komma till:

http://www.facebook.com/profile.php?id=560203448


Denna webbsida är känd för att vara bedräglig. Du bör UNDVIKA att besöka denna sida.

Denna webbsida blockerats för att skydda dig. Besök Symantec för att få mer information om nätfiske och Internetsäkerhet.


Vad fan är det här? Kan inte trycka uppp något på fb?

111012

Idag har jag spenderat hela dagen med min kusin. Vi gick en promenad och sen var vi bara hemma och myste med Isac. Han är sååå söt och det var så himla mysigt när jag gick runt med honom och han somnade i min famn. Nu sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar som jag missade i måndads, tror det var i måndags.. Gunilla Persson är ju så vidrig så det finns knappt, tycker så synd om hennes dotter. usch!
Imorgon jobbar jag 10-19 så snart blir det sängen.

Sleep well.


the sweetest thing


iiiih

City leder med 2-0!!! Pappa och jag sitter och följer uppdateringarna på datorn!!! Åh hopppas de håller det här! Vi har laddat upp med nötter och dricka, så nu jävlar!

07.00

Jag sitter just nu och dricker te och hoppas att de ska ta bort min halsont. Jag var sjuk för 2 veckor sen och nu börjas det igen..? Hoppas att det blir bättre under dagen. Efter jobbet blir det att åka hem till pappa och följa citys och Farstas match. Önskar innerligt att city vinner idag!!! Jag hade gärna åkt till norrköping och sett matchen men den börjar redan kl 14 så de hinns inte, tyvärr! Ne nu måste jag skynda mig att bli klar så att jag hinner till jobbet!

111006

Ligger och myser i soffan med lock i öronen och tittar på unga mödrar.  Älskar såna program!!
Jag, Ida och Petra var och simmade i badhuset förut, så det är därför jag har lock i öronen och det är sjukt jobbigt! Vi lekte lite i vågorna och åkte i watersliden innan vi började simma haha. Efter badhuset så gick vi till solo pata och njöt av nr 1. Nu ska jag sova lite och sen måste jag börja fixa lite här hemma innan Victor kommer hem från träningen! pusss

17.55

I lördags blev det utgång på brasseriet! Hade en mycket kul kväll! Igår mådde jag ändå helt okej, så jag och victor var förbi hos hans föräldrar och målade en byrå som vi ska ha i hallen. Framåt kvällen var jag hos Frida med Hanna och Linn, vi åt gooood mat, slappade framför tvn och lite till..=)
Idag vaknade jag inte förens kl 12.. det var längesen jag sov så länge! Jag och Victor åkte till tunapark efter hans jobb och jag köpte några nödvändiga prylar. Hade hoppats på en löprunda med Hanna och Frida nu men de får bli imorgon istället. Men jag ska minsann hoppa i träningskläderna och tvinga ut mig själv nu och sen färga håret!! Det behövs.


dream


111001

Måste strax kila till jobbet, så jag har inte tid till att skriva vad som hänt de senste dagarna!
Jag slutar ialf 17.30 ikväll och sen så får vi se vad som sker!
pussssss

RSS 2.0